[GA4] Paginapad

Het paginapad is het gedeelte van een pagina-URL dat volgt op het domein (bijvoorbeeld www.google.com) en dat voorafgaat aan de querytekenreeksen (bijvoorbeeld '?query=1'). Aan de hand van het paginapad kunt u vaststellen waar uw gebruikers op uw website naartoe gaan.

Als een gebruiker bijvoorbeeld de URL 'www.googlemerchandisestore.com/bags?theme=1' bezoekt, is 'googlemerchandisestore.com' het domein, '/bags' het paginapad en '?theme=1' de querytekenreeks. In dit voorbeeld is het paginapad '/bags'.