[GA4] Sidesti

Sidestien er den del af en sides webadresse, der er placeret efter domænet (f.eks. "www.google.com") og før forespørgselsstrengene (f.eks. "?query=1"), og den kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke sider brugerne får vist på dit website.

Hvis en bruger f.eks. besøger webadressen "www.googlemerchandisestore.com/bags?theme=1", er "googlemerchandisestore.com" domænet, "/bags" er sidestien, og "?theme=1" er forespørgselsstrengen. I dette eksempel er sidestien altså "/bags".