[GA4] Camí de la pàgina

El camí de la pàgina és la part de l'URL d'una pàgina que va després del domini (p. ex., "www.google.com") i abans de les cadenes de consulta (p. ex., '?query=1'). El camí de la pàgina us pot ajudar a identificar a quin lloc del vostre lloc web van els usuaris.

Per exemple, si un usuari visita l'URL "www.googlemerchandisestore.com/bags?theme=1", "googlemerchandisestore.com" és el domini, "/bags" és el camí de la pàgina i "?theme=1" és la cadena de consulta. En aquest exemple, el camí de la pàgina seria "/bags".