Reports

[GA4] Opprett sammendragskort

Du kan opprette et sammendragskort som viser data fra detaljerte rapport, og som bare kan brukes i oversiktsrapporter.

Hva er sammendragskort?

Sammendragskort er visuelle elementer som viser informasjon i oversiktsrapporter. De inneholder vanligvis én eller flere dimensjoner og beregninger og har en link nederst til høyre som åpner en mer detaljert rapport.

Et oversiktskort hvor et filter er brukt

Før du begynner

Du må være redigerer eller administrator for å opprette sammendragskort.

Fremgangsmåte

1. Klikk på Tilpass rapporten øverst til høyre i en detaljert rapport du har åpnet. Hvis du ikke ser dette alternativet, har du ikke tillatelse til å opprette sammendragskort. Du må være redigerer eller administrator for å opprette sammendragskort.
  2. Klikk på + Opprett et nytt kort under SAMMENDRAGSKORT. Hvis du ser KORT-overskriften til høyre i stedet for en SAMMENDRAGSKORT-overskrift, har du åpnet en oversiktsrapport, ikke en detaljert rapport. Påse at du ser på en detaljert rapport.

3. I «Tilpass kort»-dialogboksen kan du lage det nye sammendragskortet.
    • Velg dimensjonene du vil legge til i rullegardinmenyen med dimensjoner, under «RULLEGARDINMENY MED DIMENSJONER».
    • Velg beregningene du vil legge til i rullegardinmenyen med beregninger, under «RULLEGARDINMENY MED BEREGNINGER».
    • Velg ønsket diagramtype under VISUALISERING.
    • Valgfritt: Klikk på + Legg til et filter under «KORTFILTER» for å legge til et rapportfilter i kortet. Filterdefinisjonen vises øverst til høyre i sammendragskortet.

I tilpasningen nedenfor ser du hvordan du konfigurerer sammendragskortet som vises øverst på denne siden:

4. Klikk på Bruk for å ta i bruk endringene.
  5. Klikk på Lagre > Lagre endringene i gjeldende rapport for å lagre endringene i rapporten.

Fremgangsmåten videre

Når du har opprettet sammendragskortet, kan du