Reports

[GA4] Yhteenvetokortin luominen

Voit luoda erittelyraportin dataa sisältävän yhteenvetokortin ja käyttää sitä yhdessä tai useammassa yleiskatsausraportissa.

Mikä yhteenvetokortti on?

Yhteenvetokortti on visuaalinen elementti, jota käytetään tietojen esittämiseen yleiskatsausraportissa. Kortti sisältää yleensä yhden tai useamman ulottuvuuden ja mittarin, ja sen oikeassa alakulmassa on linkki, josta voi avata yksityiskohtaisemman raportin.

Yleiskatsauskortti, jossa on suodatin käytössä

Ennen kuin aloitat

Sinun on oltava muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, jotta voit luoda yhteenvetokortin.

Ohjeet

1. Klikkaa erittelyraportin oikeasta yläkulmasta Muokkaa raporttia. Jos tätä kuvaketta ei näy, sinulla ei ole lupaa luoda yhteenvetokorttia. Sinun on oltava järjestelmänvalvoja tai muokkaaja, jotta voit luoda yhteenvetokortin.
  2. Valitse YHTEENVETOKORTIT-otsikon alta + Luo uusi kortti. Jos näet oikealla YHTEENVETOKORTIT-otsikon sijasta KORTIT-otsikon, katselet yleiskatsaus- etkä erittelyraporttia. Varmista, että olet oikeassa raportissa.

3. Voit luoda uuden yhteenvetokortin Muokkaa korttia ‐valintaikkunassa.
    • Valitse AVATTAVA ULOTTUVUUDET-VALIKKO ‑kohdasta ulottuvuudet, jotka haluat lisätä avattavaan Ulottuvuudet-valikkoon.
    • Valitse AVATTAVA MITTARIT-VALIKKO ‐kohdasta mittarit, jotka haluat lisätä avattavaan Mittarit-valikkoon.
    • Valitse VISUALISOINTI-kohdasta kaaviotyyppi.
    • Valinnainen: Lisää korttiin raporttisuodatin klikkaamalla KORTTISUODATIN-kohdasta + Lisää suodatin. Suodattimen määritelmä näkyy yhteenvetokortin oikeassa yläkulmassa.

Tästä kuvasta näet, miten tämän sivun alussa oleva yhteenvetokortti on luotu:

4. Ota muutokset käyttöön klikkaamalla Käytä.
  5. Klikkaa Tallenna > Tallenna raporttiin tehdyt muutokset.

Mitä seuraavaksi

Luotuasi yhteenvetokortin voit