Reports

[GA4] Opret et oversigtskort

Du kan oprette et oversigtskort, hvor der vises data fra en detaljeret rapport, og bruge det i en eller flere oversigtsrapporter.

Hvad er et oversigtskort?

Et oversigtskort er et visuelt element, der bruges til visning af oplysninger i en oversigtsrapport. Det indeholder typisk en eller flere dimensioner og metrics samt et link nederst til højre, der kan bruges til at åbne en mere detaljeret rapport.

Et oversigtskort med et anvendt filter

Før du begynder

Du skal have rollen redaktør eller administrator for at kunne oprette et oversigtskort.

Fremgangsmåde

1. Klik på Tilpas rapport øverst til højre, når du får vist en detaljeret rapport. Hvis du ikke kan se denne mulighed, har du ikke tilladelse til at oprette et oversigtskort. Du skal have rollen administrator eller redaktør for at kunne oprette et oversigtskort.
  2. Klik på + Opret et nyt kort under overskriften "OVERSIGTSKORT". Hvis overskriften "KORT" vises til højre i stedet for "OVERSIGTSKORT", får du vist en oversigtsrapport i stedet for en detaljeret rapport. Sørg for, at du får vist en detaljeret rapport.

3. Du kan oprette det nye oversigtskort via dialogboksen Tilpas kort.
    • Vælg de dimensioner, der skal føjes til rullemenuen Dimensioner, under "RULLEMENUEN DIMENSIONER".
    • Vælg de metrics, der skal føjes til rullemenuen Metrics, under "RULLEMENUEN METRICS".
    • Vælg en diagramtype under "VISUALISERING".
    • Valgfrit: Klik på + Tilføj filter under "KORTFILTER" for at føje et rapportfilter til kortet. Filterdefinitionen vises øverst til højre på oversigtskortet.

I denne tilpasning kan du se, hvordan du opretter og konfigurerer det oversigtskort, der er vist øverst på denne side:

4. Klik på Anvend for at anvende ændringerne.
  5. Klik på Gem > Gem ændringerne af den aktuelle rapport for at gemme ændringerne af rapporten.

De næste trin

Når du har oprettet oversigtskortet, kan du gøre følgende: