Reports

[GA4] Crear una targeta de resum

Podeu crear una targeta de resum que mostri les dades d'un informe de detalls i que es pugui utilitzar en un o més informes de visió general.

Què és una targeta de resum?

Una targeta de resum és un element visual que s'utilitza per mostrar informació en un informe de visió general. Normalment, inclou una o més dimensions i mètriques i un enllaç a la part inferior dreta que dirigeix a un informe més detallat.

Una targeta de visió general amb un filtre aplicat

Abans de començar

Heu de ser editor o administrador per crear una targeta de resum.

Passos

1. A la part superior dreta d'un informe de detalls, feu clic a Personalitzar l'informe. Si no veieu aquesta opció, no teniu permís per crear una targeta de resum. Heu de ser administrador o editor per crear una targeta de resum.
  2. A la capçalera "TARGETES DE RESUM", feu clic a + Crea una targeta. Si a la dreta veieu la capçalera "TARGETES" en comptes de la capçalera "TARGETES DE RESUM", vol dir que esteu consultant un informe de visió general, no un informe de detalls. Assegureu-vos que estigueu consultant un informe de detalls.

3. Al quadre de diàleg Personalitza les targetes, podeu crear una targeta de resum nova.
    • A "MENÚ DESPLEGABLE DE DIMENSIONS", seleccioneu les dimensions que voleu afegir al menú desplegable de dimensions.
    • A "MENÚ DESPLEGABLE DE MÈTRIQUES", seleccioneu les mètriques que voleu afegir al menú desplegable de mètriques.
    • A "VISUALITZACIÓ", trieu un tipus de gràfic.
    • Opcional: a "FILTRE DE LA TARGETA", feu clic a + Afegeix un filtre per afegir un filtre d'informe a la targeta. La definició del filtre es mostra a la part superior dreta de la targeta de resum.

La personalització següent mostra com podeu configurar la targeta de resum que hi ha al principi d'aquesta pàgina:

4. Feu clic a Aplica per aplicar els canvis.
  5. Feu clic a Desa > Desa els canvis a l'informe actual per desar els canvis a l'informe.

Passos següents

Un cop hàgiu creat la targeta de resum, podeu: