Reports

[GA4] Endre dimensjoner i detaljerte rapporter

Hvis du endrer dimensjonen i en detaljert rapport, kan du dele opp dataene i ulike grupperinger, for eksempel annonseformater eller land besøkende kommer fra. I tillegg kan du legge til en sekundær dimensjon for å se data basert på en kombinasjon av dimensjoner.

Hva er dimensjoner?

Med dimensjoner menes attributter forbundet med data. De beskriver data og er vanligvis tekstbaserte, ikke tall. Et eksempel på en dimensjon er «Hendelsesnavn», som viser navnet på en hendelse som noen har utløst i en app eller på et nettsted.

Endre dimensjoner i detaljerte rapporter

Hvis en rapport inneholder mer enn én dimensjon, vises en nedoverpil til høyre for dimensjonen øverst til venstre i tabellen. Du kan klikke på rullegardinmenyen for å endre dimensjonen i en detaljert rapport.

Enkelte rapporter har ikke mer enn én dimensjon, og derfor kan du ikke endre den primære dimensjonen i slike rapporter. Disse rapportene inkluderer Hendelser-rapporten, Konverteringer-rapporten og Kjøp i appen-rapporten.

1. Mens du ser på en detaljert rapport, kan du velge dimensjonsvelgeren i tabellen øverst til venstre.

2. Bla gjennom listen over dimensjoner, eller skriv inn hele eller deler av dimensjonsnavnet i søkefeltet.
  3. Klikk på dimensjonsnavnet. Hver verdi for dimensjonen vises under dimensjonen.

Legg til dimensjoner i detaljerte rapporter

Du kan legge til en sekundær dimensjon i rapporten for å inndele dataene mer granulært. Den sekundære dimensjonen legges til i rapporten midlertidig, og den fjernes når du lukker rapporten.

1. Klikk på Pluss ved siden av rullegardinmenyen for dimensjoner.
  2. Bla gjennom listen over dimensjoner, eller skriv inn hele eller deler av dimensjonsnavnet i søkefeltet.
  3. Velg dimensjonsnavnet. Hver dimensjonsverdi vises under dimensjonen.