Reports

[GA4] Rediger dimensioner i detaljerede rapporter

Hvis du ændrer dimensionen i en detaljeret rapport, kan du opdele dine data i forskellige grupperinger, f.eks. formatet for en annonce eller det land, en besøgende kommer fra. Du kan også tilføje endnu en dimension for at forstå data for en kombination af dimensioner.

Hvad er en dimension?

En dimension er en attribut, der er med til at definere dine data. Den bruges til beskrivelse af dine data og er typisk en tekstværdi (ikke en talværdi). Et eksempel på en dimension er hændelsesnavn, som viser navnet på en hændelse, som en person har aktiveret på dit website eller i din app.

Rediger dimensionen i en detaljeret rapport

Hvis en rapport indeholder mere end én dimension, ser du en nedadvendt pil til højre for dimensionen øverst til venstre i tabellen. Du kan klikke på rullemenuen for at ændre dimensionen i en detaljeret rapport.

Nogle rapporter indeholder ikke mere end én dimension, så du kan ikke ændre den primære dimension i disse rapporter. Disse rapporter omfatter rapporten Hændelser, rapporten Konverteringer og rapporten Køb i appen.

1. Når du får vist en detaljeret rapport, skal du vælge dimensionsvælgeren i tabellen øverst til venstre.

2. Gennemgå listen over dimensioner, eller indtast hele dimensionens navn eller en del af det i søgefeltet.
  3. Klik på dimensionens navn. Hver værdi for dimensionen vises under dimensionen.

Føj en dimension til en detaljeret rapport

Du kan føje endnu en dimension til din rapport for at opdele dine data yderligere. Den anden dimension føjes midlertidigt til rapporten og fjernes, når du forlader rapporten.

1. Klik på Plus ud for rullemenuen med dimensioner.
  2. Gennemgå listen over dimensioner, eller indtast hele dimensionens navn eller en del af det i søgefeltet.
  3. Vælg dimensionsnavnet. Hver værdi for dimensionen vises under dimensionen.