Reports

[GA4] Canviar les dimensions als informes de detalls

Canviar la dimensió d'un informe de detalls us permet desglossar les dades en agrupacions diferents, com ara el format d'un anunci o el país des d'on un usuari fa la visita. També podeu afegir una segona dimensió per entendre les dades d'una combinació de dimensions.

Què és una dimensió?

Una dimensió és un atribut de les vostres dades. Descriu les dades i normalment és text, en comptes de números. Un exemple de dimensió és Nom de l'esdeveniment, que mostra el nom d'un esdeveniment que algú ha activat al vostre lloc web o a la vostra aplicació.

Canviar la dimensió d'un informe de detalls

Si un informe inclou més d'una dimensió, veureu una fletxa avall a la dreta de la dimensió que hi ha a la part superior esquerra de la taula. Podeu fer clic al menú desplegable per canviar la dimensió en un informe de detalls.

Alguns informes no inclouen més d'una dimensió, de manera que no en podeu canviar la dimensió principal. Alguns d'aquests informes són: l'informe Esdeveniments, l'informe Conversions i l'informe Compres des de l'aplicació.

1. Mentre consulteu un informe de detalls, trieu el selector de dimensions a la taula que hi ha a la part superior esquerra.

2. Navegueu per la llista de dimensions o introduïu tot el nom de la dimensió o una part al quadre de cerca.
  3. Feu clic al nom de la dimensió. Cada valor de la dimensió es mostra a sota de la dimensió.

Afegir una dimensió a un informe de detalls

Podeu afegir una segona dimensió a l'informe per desglossar més les dades. La segona dimensió s'afegeix a l'informe temporalment i es treu quan sortiu de l'informe.

1. Al costat del menú desplegable de dimensions, feu clic a Més.
  2. Navegueu per la llista de dimensions o introduïu tot el nom de la dimensió o una part al quadre de cerca.
  3. Seleccioneu el nom de la dimensió. Cada valor de la dimensió es mostra a sota de la dimensió.