[GA4] Overzichtskaart

Een overzichtskaart is een visueel element dat wordt gebruikt om informatie in een overzichtsrapport te tonen. Deze bevat meestal een of meer dimensies en statistieken. Veel kaarten bevatten dropdownmenu's waarin u kunt kiezen uit een aantal dimensies of statistieken, en links naar detailrapporten kunt vinden. Plaats de cursor linksboven op de dimensie of statistiek voor meer informatie over de getoonde gegevens.

Een overzichtskaart waarop een filter is toegepast