[GA4] Yhteenvetokortti

Yhteenvetokortti on visuaalinen elementti, jota käytetään tietojen esittämiseen yleiskatsausraportissa. Kortti sisältää yleensä yhden tai useamman ulottuvuuden ja mittarin. Monissa korteissa on avattavia valikoita, joista voit valita ulottuvuuksia tai mittareita, sekä linkkejä erittelyraportteihin. Jos haluat tietoa kortin datasta, vie hiiri vasemmassa yläkulmassa olevan ulottuvuuden tai mittarin päälle.

Yleiskatsauskortti, jossa on suodatin käytössä