[GA4] Targeta de resum

Una targeta de resum és un element visual que s'utilitza per mostrar informació en un informe de visió general. Normalment, inclou una o més dimensions i mètriques. Moltes targetes contenen menús desplegables que us permeten triar entre diverses dimensions o mètriques i inclouen enllaços a informes de detalls. Passeu el cursor per sobre de la dimensió o mètrica que hi ha a la part superior esquerra per obtenir informació sobre les dades que es mostren.

Una targeta de visió general amb un filtre aplicat