Reports

[GA4] Løs problemer med manglende omsætningsdata

I Google Analytics bruges parameterværdierne fra hændelsen "purchase" til at beregne omsætningsrelaterede metrics. Der bruges forskellige parametre til at beregne metrics på hændelsesniveau i forhold til hændelser på vareniveau.

Google Analytics bruger:

• Parametrene "value" og "currency" fra hændelsen purchase til at beregne metrics på hændelsesniveau som f.eks. Samlet omsætning
  • Parametrene "price" og "currency" fra hændelsen "purchase" til at beregne metrics på vareniveau som f.eks. Vareomsætning

Denne artikel hjælper dig med at løse problemer med manglende omsætningsdata på hændelsesniveau og vareniveau.

Omsætningsdata på hændelsesniveau

Prøv følgende tips, hvis du har konfigureret purchase-hændelsen på dit website, men du ikke kan se omsætningsdata på hændelsesniveau for metrics som f.eks. Samlet omsætning, Købsomsætning og LTV.

Vigtigt! Når du har opdateret dit website, skal du bruge DebugView (fejlretningsvisning) eller vente på, at dataene udfyldes i rapporter.

Tjek, at du har konfigureret de obligatoriske hændelsesparametre

Sørg for, at købshændelsen indeholder disse obligatoriske parametre:
  • Parameteren "currency" på hændelsesniveau
  • Parameteren "transaction_id" på hændelsesniveau
  • Parameteren "value" på hændelsesniveau
  • Parameteren "items" på hændelsesniveau
  • Parameteren "item_id" eller "item_name" på vareniveau
Hvis du bruger Google Tag Manager, skal du sørge for, at purchase-hændelsen er konfigureret korrekt i begge følgende:
  • Datalaget på dit website
  • Et GA4-hændelsestag i din Tag Manager-container

Tjek, at du har konfigureret parameteren "value" korrekt

Sørg for, at parameteren "value" er:
  • Tildelt et tal i stedet for en streng (og ikke indeholder anførselstegn)
  • Tildelt på hændelsesniveau for purchase-hændelsen
  • Stavet korrekt og kun med små bogstaver
Sørg for, at den værdi, der er tildelt parameteren "value", ikke indeholder et valutasymbol. "$100.00" skal f.eks. erstattes med "100.00", og parameteren "currency" skal angives til "USD".

Tjek, at du har konfigureret parameteren "currency" korrekt

Sørg for, at parameteren "currency" er:
  • Tildelt en streng i stedet for et tal ved hjælp af ISO 4217-formatet med 3 bogstaver
  • Tildelt på hændelsesniveau for purchase-hændelsen
  • Stavet korrekt og kun med små bogstaver
  • Omgivet af anførselstegn og efterfulgt af et komma

Omsætningsdata på vareniveau

Prøv følgende tips, hvis du har konfigureret purchase-hændelsen på dit website, men du ikke kan se omsætningsdata på vareniveau for metrics som f.eks. Vareomsætning og Bruttoomsætning på vareniveau.

Vigtigt! Når du har opdateret dit website, skal du bruge DebugView (fejlretningsvisning) eller vente på, at dataene udfyldes i rapporter.

Tjek, at du har konfigureret de obligatoriske hændelsesparametre

Sørg for, at købshændelsen indeholder disse obligatoriske parametre:
  • Parameteren "currency" på hændelsesniveau
  • Parameteren "transaction_id" på hændelsesniveau
  • Parameteren "price" på hændelsesniveau
  • Parameteren "items" på hændelsesniveau
  • Parameteren "item_id" eller "item_name" på vareniveau
Hvis du bruger Google Tag Manager, skal du sørge for, at purchase-hændelsen er konfigureret korrekt i begge følgende:
  • Datalaget på dit website
  • Et GA4-hændelsestag i din Tag Manager-container

Tjek, at du har konfigureret parameteren "price" korrekt

Sørg for, at parameteren "price" er:
  • Tildelt et tal i stedet for en streng (og ikke indeholder anførselstegn)
  • Tildelt på vareniveau for purchase-hændelsen
  • Stavet korrekt og kun med små bogstaver
Sørg for, at den værdi, der er tildelt parameteren "price", ikke indeholder et valutasymbol. "$100.00" skal f.eks. erstattes med "100.00", og parameteren "currency" skal angives til "USD".

Tjek, at du har konfigureret parameteren "currency" korrekt

Sørg for, at parameteren "currency" er:
  • Tildelt en streng i stedet for et tal ved hjælp af ISO 4217-formatet med 3 bogstaver
  • Tildelt på hændelsesniveau for purchase-hændelsen
  • Stavet korrekt og kun med små bogstaver
  • Omgivet af anførselstegn og efterfulgt af et komma