Reports

[GA4] Corregir dades d'ingressos que falten

Google Analytics utilitza valors de paràmetres de l'esdeveniment de compra per calcular les mètriques d'ingressos. Es fan servir paràmetres diferents per calcular les mètriques d'ingressos del nivell d'esdeveniment i del nivell d'article.

Google Analytics utilitza:

• Els paràmetres "value" i "currency" de l'esdeveniment purchase per calcular les mètriques d'ingressos del nivell d'esdeveniment, com ara Total d'ingressos.
  • Els paràmetres "price" i "currency" de l'esdeveniment de compra per calcular les mètriques d'ingressos del nivell d'article, com ara Ingressos de l'article.

Aquest article us ajuda a corregir les dades d'ingressos del nivell d'esdeveniment i del nivell d'article que falten.

Dades d'ingressos del nivell d'esdeveniment

Proveu els consells següents si heu configurat l'esdeveniment de compra al lloc web, però no veieu dades d'ingressos del nivell d'esdeveniment en mètriques com ara Total d'ingressos, Ingressos de compres i LTV.

Important: un cop hàgiu actualitzat el lloc web, utilitzeu DebugView o espereu que s'emplenin les dades als informes.

Comprovar que s'han configurat els paràmetres d'esdeveniment obligatoris

Assegureu-vos que l'esdeveniment de compra inclogui aquests paràmetres obligatoris:
  • El paràmetre "currency" del nivell d'esdeveniment
  • El paràmetre "transaction_id" del nivell d'esdeveniment
  • El paràmetre "value" del nivell d'esdeveniment
  • El paràmetre "items" del nivell d'esdeveniment
  • El paràmetre "item_id" o "item_name" del nivell d'article
Si utilitzeu Google Tag Manager, assegureu-vos que l'esdeveniment de compra estigui configurat correctament a:
  • La capa de dades del vostre lloc web.
  • Una etiqueta d'esdeveniment de GA4 del contenidor de Tag Manager.

Comprovar que s'ha configurat el paràmetre "value" correctament

Assegureu-vos que el paràmetre "value":
  • Tingui assignat un número i no una cadena (i que no contingui cometes).
  • S'hagi assignat al nivell d'esdeveniment de l'esdeveniment de compra.
  • S'hagi escrit correctament i en minúscules.
Assegureu-vos que el valor assignat al paràmetre "value" no contingui cap símbol de moneda. Per exemple, "100,00 €" s'ha de substituir per "100,00" i el paràmetre "currency" s'ha d'establir en "EUR".

Comprovar que s'ha configurat el paràmetre "currency" correctament

Assegureu-vos que el paràmetre "currency":
  • Tingui assignada una cadena i no un número amb el format ISO 4217 de tres lletres.
  • S'hagi assignat al nivell d'esdeveniment de l'esdeveniment de compra.
  • S'hagi escrit correctament i en minúscules.
  • S'hagi escrit entre cometes i amb una coma al final.

Dades d'ingressos del nivell d'article

Proveu els consells següents si heu configurat l'esdeveniment de compra al vostre lloc web, però no veieu dades d'ingressos del nivell d'article en mètriques com ara Ingressos de l'article i Ingressos bruts de l'article.

Important: un cop hàgiu actualitzat el lloc web, utilitzeu DebugView o espereu que s'emplenin les dades als informes.

Comprovar que s'han configurat els paràmetres d'esdeveniment obligatoris

Assegureu-vos que l'esdeveniment de compra inclogui aquests paràmetres obligatoris:
  • El paràmetre "currency" del nivell d'esdeveniment
  • El paràmetre "transaction_id" del nivell d'esdeveniment
  • El paràmetre "price" del nivell d'esdeveniment
  • El paràmetre "items" del nivell d'esdeveniment
  • El paràmetre "item_id" o "item_name" del nivell d'article
Si utilitzeu Google Tag Manager, assegureu-vos que l'esdeveniment de compra estigui configurat correctament a:
  • La capa de dades del vostre lloc web.
  • Una etiqueta d'esdeveniment de GA4 del contenidor de Tag Manager.

Comprovar que s'ha configurat el paràmetre "price" correctament

Assegureu-vos que el paràmetre "price":
  • Tingui assignat un número i no una cadena (i que no contingui cometes).
  • S'hagi assignat al nivell d'article de l'esdeveniment de compra.
  • S'hagi escrit correctament i en minúscules.
Assegureu-vos que el valor assignat al paràmetre "price" no contingui cap símbol de moneda. Per exemple, "100,00 €" s'ha de substituir per "100,00" i el paràmetre "currency" s'ha d'establir en "EUR".

Comprovar que s'ha configurat el paràmetre "currency" correctament

Assegureu-vos que el paràmetre "currency":
  • Tingui assignada una cadena i no un número amb el format ISO 4217 de tres lletres.
  • S'hagi assignat al nivell d'esdeveniment de l'esdeveniment de compra.
  • S'hagi escrit correctament i en minúscules.
  • S'hagi escrit entre cometes i amb una coma al final.