Square Online: Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Før du begynder

Du skal have dit Google-tag-id.

Vejledningen til konfiguration af Google-tagget er forskellig for tag-id'er, der starter med "AW-" (normalt Google Ads-konti) og tag-id'er, der starter med "G-" (normalt Google Analytics-ejendomme). Følg den vejledning nedenfor, der er relevant for dit tag.

Hvis du har et tag, der starter med "AW-"

An animation showing how to add new code using Square Online.
  1. Log ind på din Square-konto.
  2. Klik på Online på panelmenuen til venstre, og vælg derefter Online på pop op-menuen.
  3. Klik på Indstillinger på siden "Online", og vælg derefter Sporingsværktøjer på rullemenuen.
  4. Klik på Add new code (Tilføj ny kode) i rækken "Add custom header code" (Tilføj tilpasset headerkode).
  5. I pop op-vinduet "Add customer header code" (Tilføj kundeheaderkode) skal du angive et navn for din tilpassede kode og derefter indsætte dit Google-tag i feltet "Custom code" (Tilpasset kode).

<!-- Google tag (gtag.js) -->

<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=TAG_ID"></script>

<script>

window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments);}

gtag('js', new Date());

gtag('config', 'TAG_ID');

</script>

6. Under "Where would you like to place this code?" (Hvor vil du placere denne kode?) skal du tjekke, at koden er placeret ved <head>.
    An illustration showing how to add custom header code using Square Online.
  7. Klik på Gem.

Hvis du har et tag, der starter med "G-"

An animation showing how to add new code using Square Online.
  1. Log ind på din Square-konto.
  2. Klik på Online på panelmenuen til venstre, og vælg derefter Online på pop op-menuen.
  3. Klik på Indstillinger på siden "Online", og vælg derefter Sporingsværktøjer på rullemenuen.
  4. Angiv dit tag-id under "Google Analytics". Dine ændringer gemmes automatisk.
    A screenshot showing the tracking tools in Square Online.