Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

[GA4] Manglende Google Analytics 4-data i Google Ads

Fejlfindingstrin til, når du har knyttet Google Ads til Google Analytics 4, men ikke kan se Analytics-data i Google Ads

Når du har knyttet din Google Ads-konto til din Google Analytics 4-ejendom, bør Google Ads-data være tilgængelige i Google Analytics inden for 48 timer. Du skal dog træffe yderligere foranstaltninger for at bruge konverteringer og målgrupper fra Analytics i Google Ads.

Manglende Google Ads-data i Analytics

Hvis du mangler Analytics-data i Google Ads og mangler Google Ads-data i Analytics, skal du først følge denne vejledning for at finde og løse problemer med manglende Google Ads-data i Analytics.

Manglede Google Ads-data i Google Analytics 4-ejendom

Manglende Analytics-konverteringer i Google Ads

Hvis du vil bruge Analytics-konverteringer i Google Ads, skal du først importere dem. Det er kun Analytics-konverteringer, der er relateret til Google Ads-kampagner, der importeres. Hvis dine Analytics-data f.eks. indeholder konverteringer fra direkte trafik eller kampagner uden for Google Ads, importeres disse konverteringer ikke.

Importér konverteringer i Google Ads

Manglende Analytics-målgrupper i Google Ads

Du kan finde og løse problemer i forbindelse med manglende Analytics-målgrupper i Google Ads ved at gå til:

Årsager til, at dine målgrupper muligvis ikke udfyldes i Google Ads