Mainonta ja attribuutio

[GA4] Google Analytics 4 ‐dataa puuttuu Google Adsista

Vianmääritysohjeita ongelmatilanteisiin, joissa olet linkittänyt Google Adsin ja Google Analytics 4:n mutta et näe Analytics-dataa Google Adsissa

Kun olet linkittänyt Google Ads ‐tilin Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuteen, Ads-datan pitäisi olla saatavilla Analyticsissa 48 tunnin kuluessa. Sinulta edellytetään kuitenkin lisävaiheita, jotta voit käyttää Analyticsin konversioita ja yleisöjä Google Adsissa.

Analyticsista puuttuu Google Ads ‐dataa

Jos Google Adsista puuttuu Analytics-dataa ja Analyticsista puuttuu Google Ads ‐dataa, seuraa ensin näitä ohjeita.

Google Ads ‐datan puuttuminen Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuudesta

Analytics-konversioita puuttuu Google Adsista

Jotta voit käyttää Analytics-konversioita Google Adsissa, sinun on ensin importoitava ne. Vain Google Ads ‐kampanjoihin liittyvät Analytics-konversiot importoidaan. Jos esimerkiksi Analytics-datasi sisältää konversioita suorasta liikenteestä tai muista kuin Google Adsin kampanjoista, näitä konversioita ei importoida.

Mainosklikkausten konversioiden importoiminen Google Adsiin

Analytics-yleisöjä puuttuu Google Adsista

Näin voit ratkaista puuttuviin Analytics-yleisöihin liittyviä ongelmia Google Adsissa:

Miksi yleisöihisi ei välttämättä kerry käyttäjiä Google Adsissa?