[UA→GA4] Ingen data i automatiskt skapad GA4-egendom

Vad du bör göra om du inte ser data i din automatiskt skapade GA4-egendom

Om en ny GA4-egendom har skapats automatiskt åt dig men den saknar data är anledningen att det inte gick att återanvända taggen för din Universal Analytics-egendom. Detta inträffar när taggen inte är Google-taggen (gtag.js) eller analytics.js.

I så fall måste du lägga till Google-taggen manuellt eller konfigurera Google Taggstyrning.

Ytterligare information

Du måste tagga om din webbplats om du använder ga.js, urchin.js eller avancerade analytics.js-funktioner, bland annat om du använder Uppgifter, ändrar standardkonfigurationen eller standardbeteendet för cookies, ändrar klient-id eller åsidosätter någon av document (page)-parametrarna ellerhänvisningskällan, inaktiverar annonseringsfunktioner eller ändrar egendomens bearbetningsfrekvens.