[UA→GA4] Automaattisesti luodussa GA4-mittauskokonaisuudessa ei ole dataa

Mitä tehdä, jos automaattisesti luodussa GA4-mittauskokonaisuudessa ei näy dataa?

Jos sinulla on uusi automaattisesti luotu GA4-mittauskokonaisuus, mutta et näe siinä dataa, siinä ei voitu hyödyntää Universal Analytics ‐mittauskokonaisuutesi tagia. Näin käy, jos käyttämäsi tagi ei ole Google-tagi (gtag.js) tai analytics.js.

Tällöin sinun on lisättävä Google-tagi manuaalisesti tai määritettävä Google Tag Manager.

Lisätietoa

Sinun on lisättävä tagi sivustollesi uudelleen esimerkiksi siinä tapauksessa, että käytät ga.js- tai urchin.js-ominaisuuksia tai analytics.js-lisäominaisuuksia (esim. Tasks, evästeiden oletusmääritysten tai ‑toiminnan muuttaminen, asiakastunnuksen muuttaminen, asiakirjan (sivun) parametrien tai viittauslähteiden ohittaminen, mainontaominaisuuksien käytöstä poistaminen tai mittauskokonaisuuden käsiteltävän otoksen muuttaminen).