[UA→GA4] Der er ingen data på din automatisk oprettede GA4-ejendom

Sådan gør du, hvis der ikke bliver vist data på din automatisk oprettede GA4-ejendom

Hvis din nye GA4-ejendom er blevet oprettet automatisk, men der ikke vises data på den, skyldes det, at det ikke var muligt at genbruge dit Universal Analytics-ejendomstag, fordi dette tag ikke er enten Google-tagget (gtag.js) eller analytics.js.

I så fald skal du tilføje Google-tagget eller konfigurere Google Tag Manager manuelt.

Yderligere oplysninger

Du skal tagge dit website igen, hvis du bruger ga.js, urchin.js eller avancerede analytics.js-funktioner, heriblandt følgende: Brug af Opgaver, ændring af eventuelle standardcookies' konfiguration eller funktion, ændring af Client-ID, tilsidesættelse af dokumentparametre (sideparametre) eller henvisningskilde, deaktivering af annonceringsfunktioner eller ændring af behandlingshastighed på ejendommen.