[UA→GA4] No hi ha dades a la vostra propietat de GA4 creada automàticament

Què cal fer si no veieu dades a la vostra propietat de GA4 creada automàticament

Si se us ha creat automàticament una propietat de GA4 nova, però no hi veieu dades, vol dir que l'etiqueta de la propietat de Universal Analytics no s'ha pogut reutilitzar. Això passa quan l'etiqueta no és l'etiqueta de Google (gtag.js) ni analytics.js.

En aquest cas, haureu d'afegir l'etiqueta de Google manualment o bé configurar Google Tag Manager.

Informació addicional

Haureu de tornar a etiquetar el lloc web si utilitzeu ga.js, urchin.js o funcions avançades d'analytics.js, com ara: l'ús de tasques, el canvi de qualsevol configuració o comportament predeterminats de les galetes, el canvi de l'identificador de client, l'anul·lació de la font de la referència o qualsevol dels paràmetres (de pàgina) del document, la desactivació de les funcions publicitàries o canvis al percentatge de processament de la propietat.