Reports

[GA4] Significat del valor (not set) als informes

Obteniu informació sobre els motius més habituals pels quals es mostren valors (not set) als informes de GA4 i sobre com es poden evitar aquests problemes

(not set) és el nom d'un espai reservat que Analytics utilitza quan no ha rebut informació sobre una dimensió. Els motius pels quals (not set) figura com a valor de dimensió en un informe varien en funció de la dimensió. Tot i que els informes estàndard mostren un conjunt predeterminat de dimensions, molts d'ells es poden personalitzar per canviar les dimensions que inclouen.

Contingut d'aquest article:

Si veieu la dimensió (not set) als informes de publicitat, comproveu que no sigui per una d'aquestes causes habituals:

Dimensió Font/Mitjà de la sessió

La dimensió Font/Mitjà de la sessió es representarà com a (not set) en el cas de les sessions en què falti l'esdeveniment recollit automàticament session_start.

Dimensió Pàgina de destinació

El valor (not set) pot mostrar-se per a la dimensió Pàgina de destinació quan una sessió no tingui cap esdeveniment page_view.

Dimensió Grup de contingut

Si combineu la dimensió Grup de contingut amb esdeveniments recollits automàticament, com ara session_start i first_visit, la dimensió Grup de contingut es pot mostrar com a (not set). El motiu és que els esdeveniments recollits automàticament no accepten el paràmetre content_group. Per tant, no hi ha dades vàlides per a aquesta combinació.

El valor (not set) també es pot mostrar quan l'esdeveniment envia el paràmetre content_group, però és un valor buit. Per exemple: (content_group: "").

Obteniu informació sobre com podeu configurar grups de contingut mitjançant l'etiqueta de Google, Tag Manager o Firebase.

Dimensió personalitzada User-ID

Normalment, us recomanem que no registreu un identificador d'usuari com a dimensió personalitzada. Si utilitzeu una dimensió personalitzada User-ID, es pot mostrar el valor (not set).

Obteniu més informació sobre les pràctiques recomanades per a User-ID.

Paràmetres personalitzats

En el cas d'un esdeveniment amb paràmetres personalitzats, és possible que vegeu el valor de paràmetre (not set) durant les 24 primeres hores després de registrar un paràmetre personalitzat. Comproveu que hagin passat més de 24 hores des de la seva creació. Un cop hagi transcorregut el període inicial de 24 hores, veureu els valors del paràmetre previstos.

Si proveu d'enviar un paràmetre personalitzat amb els esdeveniments recollits automàticament session_start o first_visit, el paràmetre es mostrarà com a (not set). Els esdeveniments session_start i first_visit només es poden enviar juntament amb els paràmetres predeterminats següents:

• language
  • page_location
  • page_referrer
  • page_title
  • screen_resolution