Kundehvervning

Mulig forøgelse af sidevisninger

Med indførelsen af Direkte sider i Chrome, en funktion, der forudviser sider, er der en lille mulighed for, at statistikken for sidevisninger forøges. Den øgede statistik forekommer, når en side forudvises, men ikke vises rigtigt. Selvom vi forventer, at dette kun vil forekomme i sjældne tilfælde og ikke skævvride statistikken, kan det forekomme under følgende omstændigheder:

• Når Sidesynligheds-API viser en falsk positiv for et dokument, der er synligt i browseren, men hvor browseren er tilsløret af et andet vindue. Det er dog ikke nødvendigvis en falsk positiv, hvis en side f.eks. vises langsomt, og du vælger at bringe et andet vindue i forgrunden, mens du venter.

• Hvis vi forudviser den forkert side. Få flere oplysninger