[GA4] Test för flera varianter

Ett test för flera varianter (även kallat MVT eller sammansatt test) är ett experiment som testar flera varianter av element på en webbsida samtidigt. Den här typen av experiment kan hjälpa dig att förstå hur elementen påverkar varandra. Du kan till exempel testa varianter av en rubrik med varianter av en huvudbild. I stället för att visa vilken sidvariant som är mest effektiv (som med ett A/B-test) identifierar testet för flera varianter den effektivaste kombinationen av varianter.