[GA4] Multivarianttester

En multivarianttest (også kalt en MVT eller sammensatt test) er et eksperiment som tester ut mange varianter av elementer på en nettside samtidig. Med de ulike typene eksperimenter kan du se effekten de ulike elementene har på hverandre. Du kan for eksempel teste ut ulike varianter av overskrifter med ulike varianter av hovedbildet. I stedet for at du får se hvilken sidevariant som er mest effektiv (som i A/B-tester), identifiserer multivarianttester den mest effektive kombinasjonen av variantene.