[GA4] Multivarianttest

En multivarianttest (MVT, multivariate test), som også betegnes en kombinationstest, er et eksperiment, hvor mange varianter af elementer på en webside testes samtidigt for at gøre det lettere at forstå de forskellige elementers indvirkning på hinanden. Du kan f.eks. vælge at teste varianter af en overskrift sammen med varianter af et forgrundsbillede. I modsætning til hvordan det forholder sig med en A/B-test, kan du med en multivarianttest ikke se, hvilken sidevariant der er mest effektiv, men derimod hvilken kombination af varianter der er mest effektiv.