[GA4] Prova multivariable

Una prova multivariable (també coneguda com a "PMV" o "prova composta") és un experiment que prova moltes variacions d'elements d'una pàgina web alhora. El tipus d'experiment us ajuda a entendre l'impacte dels elements entre ells. Per exemple, podeu provar variants d'un títol amb variants d'una imatge protagonista. En lloc d'indicar quina variant de pàgina és més efectiva (com en una prova A/B), una prova multivariable identifica la combinació de variants més efectiva.