[GA4] Kokeilu

Kokeilu (eli testi tai kokemus) on verkkosivun eri muunnelmien testausmenetelmä, jolla selvitetään, mikä versio toimii paremmin tietyn tavoitteen saavuttamisessa. Esimerkkejä kokeiluista ovat A/B-testit ja monimuuttujatestit.

Jos haluat tehdä A/B-testin Google Analyticsissa, sinun on integroitava kolmannen osapuolen A/B-testityökalu. Integroinnin jälkeen voit tehdä ja ylläpitää A/B-testejä kyseisen työkalun kautta ja nähdä tulokset Google Analyticsissa. Lue lisää integroinnista kolmannen osapuolen kokeilutyökaluun.