Reports

[GA4] Endre og sammenlign datoperioder i rapporter

Du kan endre datoperioden i en rapport eller sammenligne data fra én datoperiode med data fra en annen datoperiode. Når du endrer datoperioden i en rapport, oppdateres alle andre rapporter med den nye datoperioden. Men andre brukere ser ikke endringene.

Du kan endre datoen i rapporter, men du kan ikke lagre en bestemt dato i en rapport via rapporttilpasning. Siden sanntidsrapporten inneholder sanntidsdata, finner du ingen datovelger i den.

Per nå kan du bare se daglige data, ikke ukentlige eller månedlige data.

Endre datoperioden

1. Velg datovelgeren øverst til høyre når du ser på en rapport.

2. Velg ønsket datoperiode. Du kan velge blant forhåndsdefinerte perioder, for eksempel «Siste 7 dager» og «Siste 12 måneder», eller du kan velge en tilpasset periode via kalenderen til høyre.
  3. Valgfritt: Klikk på Sammenlign for å sammenligne dataene fra den valgte datoperioden med dataene fra den forrige datoperioden.
  4. Klikk på Bruk.

Sammenlign data fra to datoperioder

Velg et alternativ for sammenligning av data når du velger Sammenlign nederst til venstre:

Sammenligning Beskrivelse

Du velger for eksempel onsdag 11. januar til torsdag 12. januar 2023

Foregående periode (samsvar med ukedag)

Viser data fra den inneværende perioden vs. data fra den foregående perioden, med start på den samme ukedagen

Den foregående perioden er onsdag 4. januar til torsdag 5. januar

Den samme perioden i fjor (samsvar med ukedag)

Viser data fra den inneværende perioden vs. data fra den samme perioden i fjor, med start på den samme ukedagen

Den foregående perioden er onsdag 12. januar til torsdag 13. januar
Foregående periode

Sammenligner data fra den inneværende datoperioden med data fra den foregående 'perioden

Den foregående datoperioden er mandag 9. januar til tirsdag 10. januar
Samme periode i fjor

Sammenligner data fra den inneværende datoperioden med data fra den samme perioden i fjor

Den foregående datoperioden er tirsdag 11. januar til onsdag 12. januar

Hurtigtaster

Bruk disse hurtigtastene for å oppdatere datoperioden i rapporter raskt. Snarveier for datoperioder fungerer bare med rapporter som har en datovelger for hele rapporten. Du kan finne ut mer om andre hurtigtaster i artikkelen Hurtigtaster.

Hurtigtaster Handling
d t Datoperiode: i dag
d y Datoperiode: i går
d w Datoperiode: forrige uke
d 7 Datoperiode: de siste sju dagene
d 3 0 Datoperiode: de siste 30 dagene
d c Ta i bruk sammenligningen fra forrige periode på datoperioden
d x Ta i bruk sammenligningen fra år siden på datoperioden