Reports

[GA4] Raporttien aikavälien muuttaminen ja vertailu

Voit muuttaa raportin aikaväliä tai vertailla kahden aikavälin dataa. Yhdessä raportissa muutettu aikaväli päivittyy myös kaikkiin muihin raportteihin. Muutokset eivät kuitenkaan näy muille käyttäjille.

Kuka tahansa voi muuttaa erittelyraportin päivämääriä, mutta raporttiin ei voi tallentaa tiettyä päivämäärää.

Tällä hetkellä voit katsella vain päiväkohtaista dataa, et viikko- tai kuukausikohtaista dataa.

Aikavälin muuttaminen

1. Klikkaa raportin oikeasta yläkulmasta päivämäärävalitsinta.

Koska reaaliaikaisen raportin data on reaaliaikaista, siinä ei ole päivämäärävalitsinta.

2. Valitse aikaväli. Voit
    • valita valmiita aikavälejä, kuten 7 viime päivää tai 12 viime kuukautta
    • valita aikavälin oikealla olevasta kalenterista.
  3. Valinnainen: Klikkaa Vertaa, jos haluat vertailla valitun aikavälin ja edellisen aikavälin dataa.
  4. Valitse Käytä.

Kahden aikavälin datan vertaileminen

Klikkaa vasemmasta alakulmasta Vertaa, niin voit vertailla dataa jollakin alla olevista tavoista.

Vertailu Kuvaus

Jos valittu aikaväli on esimerkiksi keskiviikko 11.1.2023 – torstai 12.1.2023...

Edeltävä jakso (vastaava viikonpäivä)

Vertailussa näkyy valitun ja aiemman aikavälin data samasta viikonpäivästä alkaen.

Aiempi aikaväli on keskiviikko 4.1. – torstai 5.1.

Sama jakso viime vuonna (vastaava viikonpäivä)

Vertailussa näkyy valitun ja vuoden takaisen aikavälin data samasta viikonpäivästä alkaen.

Aiempi aikaväli on keskiviikko 12.1. – torstai 13.1.
Edeltävä jakso

Vertailussa näkyy valitun ja aiemman aikavälin data.

Aiempi aikaväli on maanantai 9.1. – tiistai 10.1.
Sama aikaväli viime vuonna

Vertailussa näkyy valitun ja vuoden takaisen aikavälin data.

Aiempi aikaväli on tiistai 11.1. – keskiviikko 12.1.