Reports

[GA4] Canviar i comparar intervals de dates als informes

Podeu canviar l'interval de dates d'un informe o comparar les dades d'un interval de dates amb les d'un altre. Quan canvieu l'interval de dates d'un informe, la modificació també s'aplica a la resta d'informes. Ara bé, els altres usuaris no veuran els canvis.

Podeu canviar la data d'un informe, però no podeu desar una data concreta en un informe mitjançant la personalització d'informes. Com que l'informe En temps real mostra dades immediates, no té cap selector de dates.

Actualment, només podeu veure dades diàries, no dades setmanals ni mensuals.

Canviar l'interval de dates

1. En consultar un informe, trieu el selector de dates que hi ha a la part superior dreta.

2. Trieu un interval de dates. Podeu triar entre els intervals predefinits, com ara "7 darrers dies" i "12 darrers mesos", o triar un interval personalitzat mitjançant el calendari de la dreta.
  3. Opcional: feu clic a Compara per comparar les dades de l'interval de dates seleccionat amb les de l'interval de dates anterior.
  4. Feu clic a Aplica.

Comparar dades entre dos intervals de dates

Trieu una opció per comparar dades quan seleccioneu Compara a la part inferior esquerra:

Comparació Descripció

Per exemple, si trieu de dimecres, 11 de gener fins a dijous, 12 de gener de 2023...

Període anterior (mateix dia de la setmana)

Mostra les dades de l'interval actual en comparació amb les dades de l'interval anterior, a partir del mateix dia entre setmana.

El període anterior és de dimecres, 4 de gener fins a dijous, 5 de gener.

El mateix període de l'any anterior (mateix dia de la setmana)

Mostra les dades de l'interval actual en comparació amb el mateix interval de dates de l'any anterior, a partir del mateix dia entre setmana.

El període anterior és de dimecres, 12 de gener fins a dijous, 13 de gener.
Període anterior

Compara les dades de l'interval de dates actual amb les dades de l'interval de dates anterior.

El període anterior és de dilluns, 9 de gener fins a dimarts, 10 de gener.
El mateix període de l'any anterior

Compara les dades de l'interval de dates actual amb el mateix interval de l'any anterior.

El període anterior és de dimarts, 11 de gener fins a dimecres, 12 de gener.

Tecles de drecera

Utilitzeu aquestes tecles de drecera per actualitzar ràpidament l'interval de dates d'un informe. Les dreceres d'interval de dates només funcionen amb informes que tenen un selector de dates per a l'informe complet. Per obtenir informació sobre altres tecles de drecera, consulteu l'article Tecles de drecera.

Drecera Acció
d t Interval de dates = avui.
d y Interval de dates = ahir.
d w Interval de dates = la setmana passada.
d 7 Interval de dates = 7 darrers dies
d 3 0 Interval de dates = 30 darrers dies
d c Aplica la comparació entre el darrer període i l'interval de dates.
d x Aplica la comparació entre fa un any i l'interval de dates.