Reports

[GA4] Informe de visió general de la monetització

L'informe de visió general de la monetització és un informe de visió general predefinit que resumeix les dades d'ingressos. L'informe us pot ajudar a esbrinar quins productes veneu, si les promocions i els cupons aconsegueixen atreure usuaris nous i si obteniu ingressos dels anuncis que es mostren a la vostra aplicació mòbil.

L'informe de visió general de la monetització es mostra a l'esquerra només a la col·lecció Cicle de vida. No veureu l'informe a la col·lecció Objectius de negoci de manera predeterminada. Tanmateix, un editor o administrador pot afegir-lo al menú de navegació de l'esquerra.

Learn how your ecommerce business is performing in the monetization reports in Google Analytics 4

Consultar l'informe

1. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  2. A l'esquerra, desplegueu Monetització a la col·lecció Cicle de vida.
  3. Feu clic a Visió general de la monetització.

Targetes de resum predefinides

L'informe de visió general de la monetització inclou les targetes de resum següents de manera predeterminada. Els administradors i els editors poden canviar les targetes, de manera que és possible que en vegeu unes altres.

Total d'ingressos

Total d'ingressos mostra l'import total dels ingressos generats per les compres de comerç electrònic, les compres des de l'aplicació, les subscripcions i els anuncis, menys els reembossaments que s'hagin fet.
La pestanya Total d'ingressos mostra el total d'ingressos obtinguts durant el període de temps. El gràfic mostra el total d'ingressos per dia. Per exemple, si el total d'ingressos el 2 de juliol va ser de 153,98 € i el 3 de juliol va ser de 739,28 €, a la pestanya es mostrarien 893,26 €.

Ingressos de compres

Ingressos de compres mostra l'import total dels ingressos generats pel comerç electrònic i per les compres des de l'aplicació.
La pestanya Ingressos de compres mostra els ingressos de compres obtinguts durant el període de temps. El gràfic mostra els ingressos de compres per dia. Per exemple, si els ingressos de compres el 2 de juliol van ser de 39,15 € i el 3 de juliol va ser de 91,35 €, a la pestanya es mostrarien 130,50 €.

Total d'ingressos per publicitat

Total d'ingressos per publicitat mostra la suma dels ingressos per publicitat dels vostres usuaris a l'aplicació mòbil. El total d'ingressos per publicitat prové de Google AdMob, de Google Ad Manager o de l'esdeveniment ad_impression quan les dades provenen d'una integració de tercers.
La pestanya Total d'ingressos per publicitat mostra els ingressos per publicitat totals que s'han generat durant el període de temps. El gràfic mostra el total d'ingressos per publicitat per dia. Per exemple, si el 2 de juliol el total d'ingressos per publicitat va ser de 7,25 € i el 3 de juliol va ser d'1,45 €, a la pestanya es mostrarien 8,70 €.

Total de compradors

Total de compradors mostra el nombre d'usuaris únics que han fet com a mínim una compra. Google Analytics utilitza el nombre de vegades que s'ha recollit l'esdeveniment purchase per calcular la mètrica Total de compradors.
La pestanya Total de compradors mostra el nombre de compradors durant tot el període de temps, mentre que cada punt del gràfic mostra el nombre de compradors del dia en qüestió.

Compradors nous

Compradors nous mostra el nombre d'usuaris únics que han fet la seva primera compra. Google Analytics utilitza el nombre de vegades que l'esdeveniment purchase s'ha recollit per primera vegada d'un usuari per calcular la mètrica Compradors nous.
La pestanya Compradors nous mostra el nombre de compradors nous durant tot el període de temps, mentre que cada punt del gràfic mostra el nombre de compradors nous del dia en qüestió.

Ingressos mitjans de compres per usuari

Ingressos mitjans de compres per usuari mostra l'import mitjà d'ingressos generats per les compres per usuari, en què els ingressos de compres corresponen a l'import total dels ingressos generats per les compres de comerç electrònic i les compres des de l'aplicació.
Com es pot interpretar el gràfic
Els ingressos mitjans de compres per usuari de la pestanya poden ser superiors als ingressos de compres individuals per usuari del gràfic.
Això passa perquè els ingressos de compres per usuari de la pestanya mostren la suma dels ingressos de compres per usuari dividida pel nombre d'usuaris de tot el període de temps. Cada punt del gràfic mostra els ingressos de compres per usuari dividits pel nombre d'usuaris del dia en qüestió.
Exemple
Dos usuaris van visitar el vostre lloc web al juliol.
  • El 2 de juliol, l'usuari 1 va gastar 57,98 € a la vostra botiga.
  • El 3 de juliol, l'usuari 2 va gastar 178,68 € a la vostra botiga.
  • El 4 de juliol, l'usuari 1 va gastar 192,98 € i l'usuari 2, 58,99 €.

En aquest exemple, els ingressos mitjans de compres per usuari de la pestanya serien de XXXXX perquè els ingressos provinents de l'usuari 1 eren de 250,96 € i els ingressos provinents de l'usuari 2, de 237,67 €. La mitjana d'aquests dos imports és de 244,31 €.

Els ingressos mitjans de compres per usuari del gràfic serien els següents:

• 2 de juliol: 57,98 €
  • 3 de juliol: 178,68 €
  • 4 de juliol: 125,98 €
En aquest exemple, el temps d'implicació mitjà de la pestanya seria superior al temps d'implicació mitjà de cada dia.

Articles comprats per nom de l'article

Articles comprats per nom de l'article mostra els articles més comprats i el nombre de vegades que s'han comprat.
Google Analytics utilitza el paràmetre item_name de l'esdeveniment purchase per actualitzar la dimensió Nom de l'article i la matriu items de l'esdeveniment purchase per calcular la mètrica Articles comprats.

Articles comprats per nom de la llista d'articles

Articles comprats per nom de la llista d'articles mostra les llistes d'articles associades als articles més comprats i el nombre de vegades que s'han comprat articles de les llistes.
Google Analytics utilitza el paràmetre item_list_name de l'esdeveniment purchase per actualitzar la dimensió Nom de la llista d'articles i la matriu items de l'esdeveniment purchase per calcular la mètrica Articles comprats.

Articles visualitzats a la promoció per nom de la promoció d'articles

Articles visualitzats a la promoció per nom de la promoció d'articles mostra les promocions d'articles associades als articles més vistos i el nombre de vegades que s'han visualitzat els articles després de veure una promoció.
Google Analytics utilitza el paràmetre promotion_name del nivell d'article de l'esdeveniment view_promotion o select_promotion per actualitzar la dimensió Nom de la promoció d'articles i la matriu items de l'esdeveniment purchase per calcular la mètrica Articles visualitzats a la promoció.

Ingressos de compres per cupó de comanda

Ingressos de compres per cupó de comanda mostra els cupons que s'utilitzen més sovint per fer compres i l'import dels ingressos generats per cada cupó.

Ingressos generats pel producte per identificador de producte

Ingressos generats pel producte per identificador de producte mostra l'import dels ingressos procedents de cada compra des de l'aplicació, identificat per l'identificador de producte. La taula s'ordena per les compres des de l'aplicació que han generat més ingressos.