Reports

[GA4] Uusimmat julkaisut ‐raportti

Uusimmat julkaisut ‐raportista saat tietoa sovelluksen käyttöönotosta (esim. kuinka moni käyttäjä on päivittänyt sovelluksen) ja vakaudesta (esim. kuinka usein sovellus kaatuu) sekä käyttäjien aktiivisuudesta (esim. mitä sovelluksessa tehdään).

Raporttidata päivittyy reaaliajassa, ja näet muutaman minuutin takaisen julkaisutilan. Kun päivität sivun, raportti päivittyy ja näet uusimman datan.

Pääset raporttiin valitsemalla Firebasen yleiskatsausraportin Viimeisin sovellusjulkaisu ‐kortista kyseisen sovelluksen.

Sovellusversion käyttöönotto

Sovellusversion käyttöönotto ‑kaaviosta näet tietoa sovelluksesi kunkin version käyttöönotosta valitulla aikavälillä. Viemällä hiiren kaaviossa mihin tahansa aikavälin kohtaan näet version käyttöönottoa koskevat prosenttiosuudet.

Kortissa näkyy oletuksena dataa 30 viime päivän ajalta. Voit muuttaa aikaväliä kortin vasemmassa alakulmassa olevasta avattavasta valikosta.

Reaaliaikainen-kortti

Kun sovelluksesi on julkaistu, Reaaliaikainen-kortissa alkaa heti näkyä julkaisua koskevaa tietoa. Kortti sisältää käyttöönottoa ja vakautta koskevaa dataa 30 viime minuutin ajalta.

Versiovalikon avulla voit suodattaa datan kunkin sellaisen sovellusversion mukaan, jota on käytetty 30 viime minuutin aikana.

Julkaisuversiot

Sovellusversion käyttöönotto ‑kortin alapuolella on tietoa sovelluksen kustakin julkaistusta versiosta:

• Versionumero
  • Julkaisun tilaa koskeva tunniste
  • Julkaisupäivämäärä ja julkaisusta kuluneiden päivien määrä
  • Käyttöönottoa koskeva kortti
    • Aktiiviset käyttäjät (%)
    • Aktivoitumisen kesto istuntoa kohden
  • Sovelluksen kaatumisia koskeva kortti
    • Käyttäjät, joilla sovellus ei ole kaatunut (prosenttiosuus päivittäisistä aktiivisista käyttäjistä)
    • Kaatumiset 10 000:ta istuntoa kohti

Huom. Androidilla kaatumisiksi lasketaan poikkeukset, jotka kirjataan käyttämällä Firebase Crash Reportingin raportointirajapintaa. Siirry käyttämään Firebase Crashlyticsia, niin saat tarkempia virheraportteja.

Tilatunnisteet

Kukin julkaisu saa jonkin seuraavista tilatunnisteista.

Tilatunniste Kuvaus
Onnistunut Julkaisu on vakaa (alle 1 % istunnoista kaatuu), ja päivittäisiä aktiivisia käyttäjiä (DAU)* on yli 10 %.
Edellyttää tutkintaa (keltainen) 1 % istunnoista (100 kaatumista 10 000:ta istuntoa kohti) kaatui tänään ja eilen.
Edellyttää tutkintaa (punainen) 10 % istunnoista (1 000 kaatumista 10 000:ta istuntoa kohti) kaatui tänään ja eilen.
Edellinen versio Ensimmäinen päivä, jolloin julkaisulla oli päivittäisiä aktiivisia käyttäjiä 10 %, oli yli 15 päivää sitten.
Julkaistavana Päivittäisten aktiivisten käyttäjien prosenttiosuus* on noussut yli 2 % julkaisupäivän jälkeen.
Vähäinen käyttöönotto Päivittäisten aktiivisten käyttäjien prosenttiosuus* ei ole noussut yli 2 %:lla julkaisupäivän jälkeen, eikä se ole koskaan ollut 10 %.

* Raporttiin lasketaan kunkin sovellusversion päivittäiset aktiiviset käyttäjät aikavälin jokaisena päivänä. Prosenttiosuudet perustuvat kaikkien sovellusversioiden aktiivisiin käyttäjiin.