BigCommerce: Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Før du begynder

Du kan integrere din BigCommerce-konto og din Google Ads- eller Google Analytics-konto gratis. Hvis du vil konfigurere integration, skal du have en gyldig BigCommerce-konto.

Vejledningen til konfiguration af Google-tagget er forskellig for tag-id'er, der starter med "AW-" (normalt Google Ads-konti) og tag-id'er, der starter med "G-" (normalt Google Analytics-ejendomme). Følg den vejledning nedenfor, der er relevant for dit tag.

Hvis du har et tag, der starter med "AW-"

Bemærk! Din butiksfacade skal konfigureres og startes, så dit website kan integreres med et Google-tag.

1. Gå til apps.
  2. Åbn Marketplace [Markedsplads], og klik på knappen BigCommerce.com/Apps for at åbne Marketplace.
  3. Søg efter "Google Ads and Listings" [Google Ads og fortegnelser] i søgefeltet, og klik på appen Ads and Listings on Google [Annoncer og fortegnelser på Google].
  4. Klik på "Get this app [Hent denne app]" på den næste skærm.
  5. Klik på Log in [Log ind] for at logge ind på din butik.
  6. Klik på Install [Installer].
  7. Gennemgå vilkårene, markér afkrydsningsfeltet, og klik på Confirm [Bekræft].Denne animation guider dig gennem trin 1 af 3 i fremgangsmåden til konfiguration af Google-tagget i BigCommerce.
  8. Nu er det tid til at konfigurere appen. Start med at vælge din butiksfacade og dit land, og klik på "Continue [Fortsæt]".
    • Bemærk! Din butiksfacade skal konfigureres og åbnes, før du kan fortsætte.
  9. Klik derefter på Sign in with Google [Log ind med Google]. Dette åbner et pop op-vindue, hvor du kan give de nødvendige tilladelser.
  10. Når du har oprettet forbindelse, skal du klikke på Continue [Fortsæt].
  11. Vælg en Google Merchant-konto, der er knyttet til din Google-konto, i rullemenuen, og klik på Connect [Tilknyt]. Du kan også oprette en ny Merchant Center-konto ved at klikke på Create new account [Opret ny konto].
  12. Når du har oprettet forbindelse, skal du klikke på Continue [Fortsæt].
  13. Vælg en Google Ads-konto, der er knyttet til din Google-konto, i rullemenuen, og klik på Connect [Tilknyt]. Du kan også oprette en ny Google Ads-konto ved at klikke på Create new account [Opret ny konto].
  14. Når du har oprettet forbindelse, skal du klikke på Activate channel [Aktivér kanal].Denne animation guider dig gennem trin 2 af 3 i fremgangsmåden til konfiguration af Google-tagget i BigCommerce.
  15. Din konto er nu konfigureret til Google Ads.

Hvis du har et tag, der starter med "G-"

1. Log ind på din BigCommerce-konto.
  2. Når du er logget ind, skal du klikke på Settings [Indstillinger] i panelet til venstre. Denne animation guider dig gennem trin 3 af 3 i fremgangsmåden til konfiguration af Google-tagget i BigCommerce.
  3. Rul ned på listen over indstillinger, og vælg Data Solutions [Dataløsninger].
  4. Klik på Connect i samme række som "Google Analytics" under "Web Analytics [Webanalyse]".
  5. Indsæt dit Google-tag i det relevante felt, og tryk på Connect.
  6. Du har nu implementeret dit Google-tag på dit BigCommerce-website.