Com s'emmagatzemen i es mostren les dades

[GA4] Sobre el mostratge de dades

Què és el mostratge de dades

El mostratge de dades és la pràctica d'anàlisi de dades que consisteix a analitzar un subconjunt de dades per tal de descobrir informació útil a partir d'un conjunt de dades més gran. Aquesta pràctica us permet recuperar les dades més ràpidament amb un impacte mínim en la qualitat de les dades.

Per exemple, si voleu calcular quants arbres hi ha en un terreny de 100 hectàrees, suposant que estan distribuïts uniformement, podeu comptar el nombre d'arbres que hi ha en 1 hectàrea i multiplicar-lo per 100 (o bé els que hi ha en 0,5 hectàrees i multiplicar-los per 200) per obtenir un resultat precís del nombre d'arbres que hi ha en 100 hectàrees.

Per què veieu el mostratge de dades

A Google Analytics, el mostratge de dades es pot produir quan el nombre d'esdeveniments que s'han utilitzat per crear un informe, exploració o sol·licitud supera el límit de quota de la propietat. Quan això passa, Analytics utilitza una part de les dades i després les amplia per proporcionar resultats orientatius precisos que siguin representatius de totes les vostres dades.

Quan s'utilitza el mostratge als resultats, s'indica a la icona de qualitat de les dades amb el percentatge de dades que s'ha fet servir per crear els resultats. Com més gran sigui la mida de la mostra que s'utilitzi, més precisos seran els resultats.

Quins són els límits

El límit de quota per a les consultes del nivell d'esdeveniment és de fins a 10 milions d'esdeveniments en el cas de les propietats estàndard de Google Analytics i de fins a 1.000 milions d'esdeveniments en el cas de les propietats de Google Analytics 360.

De manera predeterminada, a l'inici les propietats de Google Analytics 360 tenen 100 milions d'esdeveniments per consulta, a fi de proporcionar-vos resultats orientatius precisos més ràpidament. Quan es requereixi més precisió, mitjançant la icona de qualitat de les dades podreu accedir al límit de mostratge més elevat a Explora seleccionant "Resultats més detallats".