[GA4] Datafiltre

Et datafilter giver dig mulighed for at inkludere eller ekskludere indgående hændelsesdata, så de ikke behandles af Google Analytics. Analytics evaluerer datafiltre fra oprettelsestidspunktet og fremefter. Datafiltre påvirker ikke historiske data.

Når du anvender et datafilter, er effekten af dataene permanent. Hvis du f.eks. anvender et ekskluderingsfilter, behandles de ekskluderede data aldrig, og de vil ikke være tilgængelige i Google Analytics. Hvis du vil skjule data fra visse rapporter uden permanent filtrering af data, skal du bruge rapportfiltre i stedet.

Typer af datafiltre

Du kan definere følgende typer datafiltre:

• Udviklertrafik: Fltrér aktivitet fra udviklere, der bruger fejlretningstilstand.
  • Intern trafik: Bortfiltrer brugere med en IP-adresse eller et interval af IP-adresser.