[GA4] Filtres de dades

Amb els filtres de dades, podeu permetre o evitar que Google Analytics tracti dades d'esdeveniments entrants. Analytics avalua els filtres de dades des del moment de la creació en endavant. Els filtres de dades no afecten l'historial de dades.

Un cop apliqueu un filtre de dades, l'efecte que té sobre les dades és permanent. Per exemple, si apliqueu un filtre d'exclusió de dades, les dades excloses mai no es tractaran ni estaran disponibles a Analytics. Si voleu amagar les dades d'alguns informes sense filtrar-les permanentment, utilitzeu els filtres d'informes.

Tipus de filtres de dades

Podeu definir els tipus de filtres de dades següents:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda