Segmentar les dades dels camins de conversió

Els segments de conversió permeten aïllar i analitzar conjunts específics de camins de conversió als informes Embuts multicanal. Per exemple, podeu crear segments de conversió que només incloguin embuts en què la primera interacció sigui una conversió per sobre d'un valor determinat. A continuació, podeu examinar els informes Embuts multicanal i consultar dades únicament d'aquest segment de conversió. O bé, podeu comparar aquest segment en paral·lel amb dades d'altres segments.

Contingut d'aquest article:

Aplicar segments de conversió

Per aplicar un segment existent, feu clic al menú desplegable Segments de conversió que trobareu a la part superior de qualsevol informe Embuts multicanal. A continuació, seleccioneu els segments que vulgueu aplicar a les dades.

Un cop hi hàgiu aplicat els segments, es mantindran actius mentre us moveu pels informes Embuts multicanal. Si voleu que es tornin a mostrar tots els embuts de conversió, seleccioneu el segment Totes les conversions.

Per consultar els subconjunts dels embuts de conversió, convé aplicar els segments de conversió, en comptes de les visualitzacions filtrades. Si utilitzeu una visualització filtrada, és possible que els informes Embuts multicanal siguin poc precisos. Per obtenir més informació, consulteu l'article Filtres i embuts multicanal.

Crear segments de conversió personalitzats

1. A qualsevol informe Embuts multicanal, feu clic a Segments de conversió a la part superior de l'informe.
  2. Feu clic a Crea un segment de conversió nou.
  3. Introduïu el nom del segment de conversió personalitzat.
  4. Feu servir el creador de condicions per especificar els camins de conversió que s'han d'incloure al segment. Per exemple, per definir un segment de conversió que només inclogui els camins de conversió que comencin amb una referència a example.com, haureu de definir la condició següent:

[Inclou] [Primera interacció] de [Font] [Que conté] example.com

5. Feu clic al botó Desa el segment.
Un cop hàgiu desat el segment, es mostrarà a Segments definits per l'usuari, al menú desplegable Segments de conversió. Per aplicar el segment, només cal que el seleccioneu.

Editar o suprimir segments de conversió personalitzats

1. A qualsevol informe Embuts multicanal, feu clic a Segments de conversió a la part superior de l'informe.
  2. A Segments definits per l'usuari, cerqueu el segment que vulgueu editar i feu clic a Edita.
  3. Editeu el segment com vulgueu i deseu-lo. També podeu fer clic a Suprimeix el segment.
Ha resultat útil aquest article?