[GA4] Google Analytics-videoserien

Titta på följande videoserie om Google Analytics 4-egendomar för att se detaljerade anvisningar om hur du ställer in och använder Google Analytics.

Analytics Academy i Skillshop

Videolektionerna ingår i en onlinekurs och handlar om att komma igång med Google Analytics. Om du vill se fler videor som dessa och lära dig allt om hur du använder Google Analytics för ditt företag kan du ta våra onlinekurser på Analytics Academy i Skillshop:

Kom igång med kurserna

Titta på videor på YouTube

Google Analytics 4-självstudier

Läs om Google Analytics 4, den senaste generationen av Analytics som samlar in händelsebaserad data från både webbplatser och appar. I serien får du anvisningar för kod och konfiguration som du kan följa för att konfigurera Google Analytics på din webbplats. Serien omfattar den första konfigureringen samt händelser, konverteringar, målgrupper, integreringar, samtyckesläge och annat.

Titta på videor på YouTube

Rapportering i Google Analytics 4

I den här videon kan du lära dig mer om hur du använder Google Analytics-rapporter för att få svar på vanliga affärsfrågor, bland annat en översikt över Google Analytics-gränssnittet och rapporterna, hur du ser varifrån användarna kommer och vad de interagerar med och hur du validerar datainsamlingen.

Titta på videor på YouTube

Utbildningsserie om produkthantering

I den här utbildningen för Google Analytics-användare går vi djupare in på de viktigaste och nyaste Analytics-funktionerna. Lär dig direkt av personerna som skapade Google Analytics 4 så att du bättre kan förstå, ställa in och använda plattformen för att nå dina verksamhetsmål.

Titta på videor på YouTube

Serien om migreringar från Universal Analytics till Google Analytics 4

Inspelade livesessioner från vår veckolånga migreringsserie som handlar om migrering från Universal Analytics till Google Analytics 4. I de här serierna får du hjälp med de grundläggande stegen i checklistan för konfigurationsassistenten och får svar på dina frågor.

Titta på repriser av migreringsserien

Läs om välbekanta användningsfall i Google Analytics 4