[GA4] Google Analytics-videoserie

Doorzoek de hieronder genoemde videoserie over Google Analytics 4-property's voor stapsgewijze instructies om Google Analytics in te stellen en te gebruiken.

Analytics Academy op Skillshop

Deze videolessen maken deel uit van een online cursus over hoe u aan de slag gaat met Google Analytics. Volg onze online Analytics Academy-cursussen op Skillshop voor meer video's zoals deze en om alles te leren over het gebruik van Google Analytics voor uw bedrijf:

Aan de slag met de cursussen

De video's op YouTube bekijken

Tutorials voor Google Analytics 4

Vind meer informatie over Google Analytics 4, de nieuwe versie van Analytics die op gebeurtenissen gebaseerde gegevens verzamelt van zowel websites als apps. In de serie krijgt u instructies voor de code en de instellingen waarmee u uw website kunt instellen met Google Analytics. In deze serie behandelen we onder andere de primaire installatie, gebeurtenissen, conversies, doelgroepen, integraties en de toestemmingsmodus.

De video's op YouTube bekijken

Rapportage in Google Analytics 4

Bekijk de video's voor meer informatie over hoe u Google Analytics-rapporten gebruikt om veelgestelde zakelijke vragen te beantwoorden. In de video's vindt u onder andere een overzicht van de Google Analytics-interface en -rapporten, hoe u achterhaalt waar gebruikers vandaan komen en waarmee ze interactie hebben, en hoe u uw gegevensverzameling valideert.

De video's op YouTube bekijken

Trainingsserie voor productmanagement

In deze training voor Google Analytics-gebruikers gaan we dieper in op de belangrijkste en nieuwste Analytics-functies. Leer rechtstreeks van de mensen die Google Analytics 4 hebben ontwikkeld, zodat u meer inzicht krijgt in het platform, en hoe u het instelt en gebruikt om uw bedrijfsdoelen te behalen.

De video's op YouTube bekijken

Serie over migraties van Universal Analytics naar de Google Analytics 4

Opgenomen live sessies van onze serie over de migratie van een week over de migratie van Universal Analytics naar Google Analytics 4. In deze serie vindt u de basisstappen van de Installatieassistent-checklist en antwoord op uw vragen.

Bekijk herhalingen van de live serie over de migratie

Meer informatie over veelvoorkomende use cases in Google Analytics 4