[GA4] Google Analytics-videoserie

Se nedenstående videoserie om Google Analytics 4-ejendomme for at få en trinvis vejledning i, hvordan du konfigurerer og bruger Google Analytics.

Analytics Academy i Skillshop

Disse videolektioner er en del af et onlinekursus om, hvordan man kommer godt i gang med at bruge Google Analytics. Deltag i vores Analytics Academy-onlinekurser i Skillshop for at se flere videoer som disse og få alle nødvendige oplysninger om, hvordan du bruger Google Analytics til din virksomhed:

Kom godt i gang med kurserne

Se videoerne på YouTube

Google Analytics 4-vejledninger

Få oplysninger om næste generation af Analytics, Google Analytics 4, hvor der indsamles hændelsesbaserede data fra både websites og apps. Gennem hele serien får du kodnings- og konfigurationsvejledning som hjælp til konfiguration af Google Analytics på dit website. Serien omhandler den indledende konfiguration, hændelser, konverteringer, målgrupper, integrationer, samtykketilstand osv.

Se videoerne på YouTube

Rapportering i Google Analytics 4

Se, hvordan du via Google Analytics-rapporter kan få svar på ofte stillede virksomhedsrelaterede spørgsmål (eksempelvis i form af en oversigt over Google Analytics-grænsefladen og -rapporterne), hvordan du finder ud af, hvor brugerne ankommer fra, og hvad de interagerer med, samt hvordan du foretager validering af dataindsamlingen.

Se videoerne på YouTube

Kursusserie vedrørende produktadministration

I denne kursusserie for Google Analytics-brugere går vi i dybden med de sidste nye vigtige Analytics-funktioner. Her får du større viden om, hvordan du konfigurerer platformen og bruger den som hjælp til at nå dine forretningsmål, via direkte input fra nogle af dem, der har været med til at udvikle Google Analytics 4.

Se videoerne på YouTube

Videoserie om migrering fra Universal Analytics til Google Analytics 4

Denne serie, som består af optagelser af livesessioner fra vores ugelange serie om migrering fra Universal Analytics til Google Analytics 4, kan du bruge som hjælp til at fuldføre de grundlæggende trin på tjeklisten i Konfigurationsassistent og til at få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Se optagelserne af levesessioner fra migreringsserien

Få oplysninger om typiske eksempler på brug af Google Analytics 4