Dela och radera tillgångar från en vy

Du måste ha rollen Analytiker för att dela och radera tillgångar.

Tillgångar är verktyg som du skapar i Analytics för att hjälpa dig anpassa din dataanalys. Anpassade segment, Mål, Anpassade kanalgrupperingar, Anpassade attributionsmodeller och Anpassade rapporter är exempel på tillgångar i Analytics. Tillgångarna skapas och hanteras på rapportvynivå.

Du kan dela eller radera tillgångar en i taget från varje specifik tillgångsmeny, eller dela eller radera dem i grupp. När du delar en tillgång är det bara konfigurationsinformationen som kopieras och delas. Inga av dina Analytics-kontouppgifter eller personliga uppgifter delas, så du behåller kontrollen över din integritet och data.

Så här gör du för att dela eller radera flera tillgångar samtidigt.

1. Logga in på Google Analytics..
  2. Klicka på Administratör och gå till vyn som du vill dela tillgångar ifrån.
  3. Klicka på Dela tillgångar i kolumnen VY.
  4. Välj de tillgångar du vill dela eller radera. Du kan välja alla tillgångar genom att markera kryssrutan högst upp i tabellen.
  5. Klicka på Dela eller Radera.
  6. Om du delar väljer du delningstyp, antingen Dela mallänk eller Dela i lösningsgalleriet och klickar sedan på Dela.

Från denna tabell kan du också välja att Importera från galleriet (dvs. importera tillgångar från Lösningsgalleriet).