Compartir i suprimir elements d'una visualització

Heu de tenir el permís Col·laborar per compartir i suprimir elements.

Els elements són eines que creeu a Analytics que us ajuden a personalitzar l'anàlisi de les dades. A Analytics es consideren elements els segments personalitzats, els objectius, les agrupacions de canals personalitzades, els models d'atribució personalitzats i els informes personalitzats. Els elements es creen i es gestionen al nivell de visualització d'informes.

Els elements es poden compartir o suprimir un per un des de cada menú d'elements específic o bé de manera massiva. En compartir un element, només es comparteix i es copia la informació de configuració. Les dades del compte d'Analytics i la informació personal no es comparteixen, de manera que podeu controlar la privadesa i les vostres dades.

Per compartir o suprimir diversos elements alhora:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la visualització que inclou els elements que voleu compartir.
  3. A la columna VISUALITZACIÓ, feu clic a Comparteix elements.
  4. Seleccioneu els elements que voleu compartir o suprimir. Si voleu compartir tots els elements, feu clic a la casella de selecció que hi ha a la part superior de la taula.
  5. Feu clic a Comparteix o Suprimeix.
  6. Si voleu compartir-los, seleccioneu el tipus de compartició: Comparteix l'enllaç de la plantilla o Comparteix a la Galeria de solucions i, a continuació, feu clic a Comparteix.

En aquesta taula també podeu triar les opcions Importa de la galeria (p. ex., per importar elements de la Galeria de solucions).