Compartir elements d'una visualització

Heu de tenir permís de col·laboració per compartir elements.

Els elements són eines que creeu a Analytics que us ajuden a personalitzar l'anàlisi de les dades. A Analytics es consideren elements els segments personalitzats, els objectius, les agrupacions de canals personalitzades, els models d'atribució personalitzats i els informes personalitzats. Els elements es creen i es gestionen al nivell de visualització d'informes.

Els elements es poden compartir un per un des de cada menú d'elements específic o es poden compartir en grup alhora. En compartir un element, només es comparteix i es copia la informació de configuració. Les dades del compte d'Analytics i la informació personal no es comparteixen. D'aquesta manera, podeu controlar la privadesa i les vostres dades.

Per compartir diversos elements alhora, feu el següent:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu a la visualització els elements de la qual vulgueu compartir.
  3. A la columna MOSTRA, feu clic a Comparteix elements.
  4. Seleccioneu els elements que vulgueu compartir. Si voleu compartir tots els elements, feu clic a la casella de selecció situada a la part superior de la taula.
  5. Feu clic a Comparteix.
  6. Per seleccionar com voleu compartir el model, trieu Comparteix l'enllaç de la plantilla o Comparteix a la Galeria de solucions.
  7. Feu clic a Comparteix.

En aquesta taula també podeu triar les opcions Suprimeix per suprimir un element o Importa de la galeria (p. ex., per importar elements de la Galeria de solucions).