Crear i gestionar alertes personalitzades

Creeu, editeu i suprimiu alertes personalitzades

Quan creeu una alerta personalitzada, sereu l'única persona que podrà veure-la a la visualització d'informes on us trobeu i en qualsevol altra visualització a la qual l'apliqueu.

Abans no rebeu una alerta personalitzada, poden passar fins a dos dies des del moment en què es compleixen les condicions de l'activador. Les alertes es basen en dades agregades. Primer, Analytics ha d'agregar les dades i, a continuació, processar les condicions de l'alerta com a resposta a aquestes dades.
Contingut d'aquest article:

Crear alertes personalitzades

Per crear una alerta personalitzada:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Navegueu fins a la visualització que us interessi.
  3. Obriu Informes.
  4. Feu clic a PERSONALITZACIÓ > Alertes personalitzades.
  5. Feu clic a Gestiona les alertes personalitzades.
  6. Feu clic a + ALERTA NOVA.
  7. Nom de l'alerta: escriviu el nom de l'alerta.

Aplica a: seleccioneu les visualitzacions d'informes a les quals vulgueu aplicar l'alerta.

Període: seleccioneu la freqüència amb què vulgueu que es generi l'alerta (dia, setmana o mes). Una alerta diària es basa en els canvis que es produeixen diàriament en el trànsit o en el comportament, mentre que les alertes setmanals i mensuals es basen en els canvis que tenen lloc cada setmana o cada mes, respectivament.

Envia'm un correu electrònic quan s'activi aquesta alerta: marqueu aquesta casella de selecció si voleu rebre un correu electrònic quan es generi l'alerta. Si voleu que altres persones també rebin un correu electrònic, obriu el menú altres adreces electròniques, feu clic a Afegeix una adreça electrònica, introduïu l'adreça i l'etiqueta i, a continuació, feu clic a D'acord. L'adreça de remitent de l'alerta és noreply@google.com.

[Només disponible als Estats Units] Feu clic a Configura el telèfon mòbil per introduir el número de telèfon mòbil.

Condicions de l'alerta:
    • Això s'aplica a: seleccioneu la dimensió a la qual vulgueu aplicar l'alerta.
    • Avisa'm quan: seleccioneu la mètrica a la qual vulgueu aplicar l'alerta i la condició que generarà les alertes (per exemple, "És inferior a", "És superior a", etc.). Tot seguit, introduïu el valor d'aquesta condició (per exemple, "És inferior a 20").
  8. Feu clic a Desa l'alerta.

Editar alertes personalitzades

Per editar una alerta personalitzada, navegueu fins a la visualització i, a continuació:

1. Obriu Informes.
  2. Feu clic a PERSONALITZACIÓ > Alertes personalitzades.
  3. Feu clic a Gestiona les alertes personalitzades.
  4. A la llista d'alertes personalitzades, feu clic al nom de l'alerta que us interessi.
  5. Feu els canvis que vulgueu a la configuració de l'alerta i, a continuació, feu clic a Desa l'alerta.

Suprimir alertes personalitzades

Per suprimir una alerta personalitzada, navegueu fins a la visualització i, a continuació:

1. Obriu Informes.
  2. Feu clic a PERSONALITZACIÓ > Alertes personalitzades.
  3. Feu clic a Gestiona les alertes personalitzades.
  4. A la llista d'alertes personalitzades, feu clic a Treu al costat de l'alerta que vulgueu suprimir.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!