[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Hitta kanalerna som leder nya sessioner till din webbplats

Titta på en kort video (00:47) för att se hur du kan hitta kanaler som leder nya sessioner till din webbplats med hjälp av utforskningar.

Hitta kanalerna som leder nya sessioner till din webbplats

1. Gå till Utforska och välj en tom utforskning.

1. Klicka på + bredvid DIMENSIONER, välj Källa/medium i session, Källplattform för session och Kampanj i session och klicka på Importera.

1. Klicka på + bredvid MÄTVÄRDEN, välj Aktiva användare och klicka på Importera.

1. Dra Källa/medium i session och Kampanj i session till området RADER.

1. Dra Källplattform för session till området KOLUMNER.

1. Dra Aktiva användare till området VÄRDEN.

1. Sortera utforskningen efter önskat mätvärde.