[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] De kanalen vinden die nieuwe sessies naar uw site leiden

Bekijk een korte video (00:47) voor stappen om met een verkenning de kanalen te vinden die nieuwe sessies naar uw website opleveren.

De kanalen vinden die nieuwe sessies naar uw site leiden

1. Ga naar Verkennen en kies een lege verkenning.

1. Klik op + naast DIMENSIES, kies Sessiebron/-medium, Bronplatform van sessie en Sessiecampagne en klik op Importeren.

1. Klik op de + naast METRICS, kies Actieve gebruikers en klik op Importeren.

1. Sleep Sessiebron/-medium en Sessiecampagne naar het gedeelte RIJEN.

1. Sleep Bronplatform van sessie naar het KOLOMMEN-gebied.

1. Sleep Actieve gebruikers naar het gedeelte WAARDEN.

1. Sorteer de verkenning op de gewenste statistiek.