Konfigurasjon av sosiale programtillegg

Du trenger ikke å konfigurere noe som helst utover den grunnleggende sidemerkingen for å spore bruken av +1-knappen for Google+ som forekommer på nettstedet ditt. Du må imidlertid foreta ekstra konfigurering for å spore andre sosiale handlinger.

Hvis du bruker Google Tag Manager, kan du se tag-referansen for Analytics (Universal Analytics).

Les Sosial interaksjon – nettsporing (analytics.js) for nettsteder.

Les Sosial interaksjon – SDK for Android eller Sosial interaksjon – SDK for iOS for mobilapper.