Sociale plug-ins instellen

U hoeft niets in te stellen om de +1 interacties van Google+ bij te houden die plaatsvinden op uw site. Voor het bijhouden van andere sociale interacties zijn echter aanvullende instellingen vereist.

Als u Google Tag Manager gebruikt, raadpleegt u het naslagwerk voor taggen van Analytics (Universal Analytics).

Voor websites leest u Social Interactions - Web Tracking (analytics.js).

Voor mobiele apps leest u Social Interactions - Android SDK of Social Interactions - iOS SDK.