Some-laajennusten määrittäminen

Sivustossasi tapahtuvien Google+ -palvelun +1-vuorovaikutusten seuranta ei edellytä sivun perustagien merkinnän lisäksi muita määrityksiä, mutta muiden some-vuorovaikutusten seuranta edellyttää lisämäärityksiä.

Jos käytät Google Tag Manageria, lue lisätietoja Analytics (Universal Analytics) -tagista.

Lue verkkosivustojen seurantaan liittyviä lisätietoja artikkelista Social Interactions - Web Tracking (analytics.js) (Some-vuorovaikutukset – internetseuranta (analytics.js)).

Lue mobiilisovellusten seurantaan liittyviä lisätietoja artikkelista Social Interactions - Android SDK (Some-vuorovaikutukset – Android SDK) tai Social Interactions - iOS SDK (Some-vuorovaikutukset – iOS SDK).